Nutriční hodnoty (Jehněčí hřbet po bulharsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 317 kJ / 315 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,21 g |
Tuky | 1,77 g |
– nasycené | 0,53 g |
– nenasycené | 0,93 g |
–– mononenasycené | 0,21 g |
–– polynenasycené | 0,72 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 29,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 108 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 51,35 g |
– cukry | 27,06 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 jehněčího hřbetu | ||
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
2-3 2-3 cibule | Cibule čerstvá | 175 g |
2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
500 g 500 g zelí | Zelí bílé čerstvé | 500 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
kmín | Kmín |