Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí hřbet po bulharsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 317 kJ /
315 kcal
Bílkoviny13,21 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,21 g
Tuky1,77 g
– nasycené0,53 g
– nenasycené0,93 g
–– mononenasycené0,21 g
–– polynenasycené0,72 g
––– omega 30,00 g
Vláknina29,34 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 108 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy51,35 g
– cukry27,06 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 jehněčího hřbetu
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
majoránka Majoránka sušená
2-3 2-3 cibule Cibule čerstvá 175 g
2 2 zelené papriky Paprika zelená čerstvá
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
500 g 500 g zelí Zelí bílé čerstvé 500 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
sůl Sůl mořská
mletá červená paprika Paprika červená sušená
kmín Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.