Kajova směs

Drůbeží maso Doba přípravy: 2 4 názory

Drůbeží maso Doba přípravy: 2 4 názory

Suroviny 4 porce

500 g kuřecích prsou
400 g kuřecích jater
1 pórek
3 lžíce rybí omáčky
3 lžíce worchestrové omáčky
sůl
mletý pepř
2 lžíce oleje
chilli omáčka

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí prsa nakrájíme na kostičky, promícháme s olejem, rybí omáčkou a větší špetkou pepře. Necháme dvě (nebo více) hodiny uležet.

  2. Na pánvi rozpálíme trošku oleje, nasypeme naložené maso a za stálého míchání opékáme.

  3. Až se maso zatáhne, osolíme ho a zastříkneme worchestrovou omáčkou. Dále mícháme dokud se nevydusí všechna tekutina, kterou maso pustilo.

  4. Pak přidáme na kousky nakrájená játra a dále smažíme.

  5. Až jsou játra i maso měkké, přisypeme pokrájený pórek a opékáme dokud nezměkne.

  6. Směs rozdělíme na talíře, pokapeme chilli omáčkou a podáváme s čerstvým chlebem (nebo čímkoliv jiným).

Poznámka od kuchařky

Samotna úprava neni dlouha, jen je dobre 2 hodiny nechat odležet!

Komentáře k receptu Kajova směs

  • eva hubova eva hubova

    Nějak mi ujela ruka s pepřem, tak chilli chlapi zrušili...jinak dobré:yes:

    Odpovědět

  • lerak lerak(autor receptu)

    Pokusim se dodat obrazek, nejak se mi to nedarilo a tak jsem jej nedal!:-K

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    jarda Kadic: ja to naopak vítam, lebo mám možnosť výberu na varenie a fotenie :-D:-D:-D;-)

    Odpovědět

  • jarda Kadic jarda Kadic

    Recept jsem si uložil, ale, poslední dobu mě tady chybi obrázky jidel, škoda, když člověk nevidí,jak to jidlo vypadá, protože-nejen žaludek, ale i očí jedí.....;-);-)

    Odpovědět

Tématické fráze: kájova kuchařka bramboráčky s kuřecí směsí videorecept kajovakucharka