Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krémová mangoldová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 311 kJ /
1 030 kcal
Bílkoviny45,62 g
– z toho živočišné bílkoviny31,31 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,31 g
Tuky65,23 g
– nasycené34,79 g
– nenasycené24,54 g
–– mononenasycené20,33 g
–– polynenasycené4,21 g
––– omega 30,87 g
Vláknina10,38 g
Cholesterol 670 mg
Sodík 968 mg
Sůl1,73 g
Sacharidy60,02 g
– cukry25,24 g
––– laktóza20,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g mangoldu Mangold 300 g
300 ml 300 ml vody Voda 300 ml
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
400 ml 400 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
trocha trocha soli a pepře Pepř černý
1 kostka 1 kostka zeleninového bujonu Bujón zeleninový 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.