Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené bramborové soudky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 528 kJ /
843 kcal
Bílkoviny88,25 g
– z toho živočišné bílkoviny82,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,00 g
Tuky29,55 g
– nasycené15,08 g
– nenasycené10,75 g
–– mononenasycené9,58 g
–– polynenasycené1,18 g
––– omega 30,12 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 263 mg
Sodík 476 mg
Sůl1,08 g
Sacharidy52,77 g
– cukry7,17 g
––– laktóza3,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g vepřové plece Vepřová plec 250 g
6 6 větších syrových brambor Brambor zimní 300 g
3 3 žampiony Žampion čerstvý
125 g 125 g mozzarelly Mozzarella kravská 125 g
máslo Máslo kravské
česnek Česnek čerstvý
oregano Oregano sušené
kmín Kmín
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.