Nutriční hodnoty (Čertovský guláš doktora Solferna)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 715 kJ / 1 127 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 160,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 151,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,86 g |
| Tuky | 11,81 g |
| – nasycené | 4,60 g |
| – nenasycené | 5,77 g |
| –– mononenasycené | 4,64 g |
| –– polynenasycené | 1,13 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 20,28 g |
| Cholesterol | 360 mg |
| Sodík | 628 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 56,70 g |
| – cukry | 40,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g hovězí kližky | Hovězí kližka | 750 g |
| 1 1 pikantní klobása | Klobása | |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 2 dcl 2 dcl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| Worcesterová omáčka | Worcestrová omáčka | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| bujón nebo vývar | Bujón hovězí | |
| 1-2 1-2 feferonky | Chilli paprička čerstvá |