Nutriční hodnoty (Horalkové pracny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 613 kJ / 2 298 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,50 g |
Tuky | 81,56 g |
– nasycené | 66,02 g |
– nenasycené | 9,40 g |
–– mononenasycené | 5,40 g |
–– polynenasycené | 4,00 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 130 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 330,70 g |
– cukry | 120,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 Horalky - nastrouhat | Oplatky s čokoládovou náplní | |
250 g 250 g 100 % tuku Omega | Margarín | 250 g |
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
100 g 100 g strouhaného kokosu | Kokos strouhaný | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
čokoláda na vaření | Čokoláda hořká 40% |