Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Horalkové pracny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 613 kJ /
2 298 kcal
Bílkoviny49,18 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,50 g
Tuky81,56 g
– nasycené66,02 g
– nenasycené9,40 g
–– mononenasycené5,40 g
–– polynenasycené4,00 g
––– omega 30,33 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 130 mg
Sůl0,31 g
Sacharidy330,70 g
– cukry120,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 Horalky - nastrouhat Oplatky s čokoládovou náplní
250 g 250 g 100 % tuku Omega Margarín 250 g
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
100 g 100 g strouhaného kokosu Kokos strouhaný 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
čokoláda na vaření Čokoláda hořká 40%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.