Nutriční hodnoty (Horalkové pracny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 613 kJ / 2 298 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,50 g |
| Tuky | 81,56 g |
| – nasycené | 66,02 g |
| – nenasycené | 9,40 g |
| –– mononenasycené | 5,40 g |
| –– polynenasycené | 4,00 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 22,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 130 mg |
| Sůl | 0,31 g |
| Sacharidy | 330,70 g |
| – cukry | 120,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 Horalky - nastrouhat | Oplatky s čokoládovou náplní | |
| 250 g 250 g 100 % tuku Omega | Margarín | 250 g |
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 100 g 100 g strouhaného kokosu | Kokos strouhaný | 100 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| čokoláda na vaření | Čokoláda hořká 40% |