Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bratislavská podle Andy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie143 kJ /
34 kcal
Bílkoviny0,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky0,17 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,06 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,03 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kg Vepřové maso (já použila necelé kilo plecka) Vepřová kýta
1 1 větší cibuli Cibule čerstvá 70 g
Anglická slanina Anglická slanina
zmrazená směs pod svičkovou Mrkev čerstvá
3 3 sladkokyselé okurky Okurka polní zavařená
rajský protlak Protlak rajčatový
smetanu Smetana kravská sladká 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.