Nutriční hodnoty (Hovězí s tymiánem a restovanou zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 163 kJ / 1 473 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 176,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 158,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,21 g |
Tuky | 19,51 g |
– nasycené | 9,36 g |
– nenasycené | 8,36 g |
–– mononenasycené | 4,98 g |
–– polynenasycené | 3,38 g |
––– omega 3 | 0,49 g |
Vláknina | 26,50 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 875 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 135,88 g |
– cukry | 22,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g hovězí kližky | Hovězí kližka | 750 g |
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
300 g 300 g mrkve | Mrkev čerstvá | 300 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžička 1 lžička tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky majoránky | Majoránka sušená | 3.5 g |
1 l 1 l vývaru (nebo voda + bujón) | Vývar hovězí | 1000 ml |
asi 3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olivový olej | Olej olivový |