Nutriční hodnoty (Škebličky II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 20 286 kJ / 4 848 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,79 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 53,29 g |
| Tuky | 329,49 g |
| – nasycené | 146,55 g |
| – nenasycené | 158,23 g |
| –– mononenasycené | 81,08 g |
| –– polynenasycené | 77,15 g |
| ––– omega 3 | 12,33 g |
| Vláknina | 17,16 g |
| Cholesterol | 1,37 g |
| Sodík | 219 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 360,08 g |
| – cukry | 167,87 g |
| ––– laktóza | 2,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| 150 g 150 g cukru moučka | Cukr bílý | 150 g |
| 150 g 150 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 150 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce rumu | Rum | 42.5 ml |
| 1 lžička 1 lžička kakaa | Kakao prášek | 3 g |