Nutriční hodnoty (Vepřové plátky s fazolkami a křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 659 kJ / 874 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 128,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 126,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,89 g |
| Tuky | 27,81 g |
| – nasycené | 10,02 g |
| – nenasycené | 12,79 g |
| –– mononenasycené | 10,81 g |
| –– polynenasycené | 1,98 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 2,56 g |
| Cholesterol | 266 mg |
| Sodík | 735 mg |
| Sůl | 1,65 g |
| Sacharidy | 26,58 g |
| – cukry | 11,36 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 600 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| sklenice sklenice sterilovaných fazolek | Zelenina směs sterilovaná | |
| asi 3 lžíce 3 lžíce kečupu (nejlépe domácího) | Kečup sladký | 45 ml |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| kousek kousek čerstvého křenu | Křen čerstvý |