Nutriční hodnoty (Vepřové plátky s fazolkami a křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 659 kJ / 874 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 126,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,89 g |
Tuky | 27,81 g |
– nasycené | 10,02 g |
– nenasycené | 12,79 g |
–– mononenasycené | 10,81 g |
–– polynenasycené | 1,98 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 2,56 g |
Cholesterol | 266 mg |
Sodík | 735 mg |
Sůl | 1,65 g |
Sacharidy | 26,58 g |
– cukry | 11,36 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 600 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
sklenice sklenice sterilovaných fazolek | Zelenina směs sterilovaná | |
asi 3 lžíce 3 lžíce kečupu (nejlépe domácího) | Kečup sladký | 45 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
kousek kousek čerstvého křenu | Křen čerstvý |