Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové plátky s fazolkami a křenem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 659 kJ /
874 kcal
Bílkoviny128,96 g
– z toho živočišné bílkoviny126,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,89 g
Tuky27,81 g
– nasycené10,02 g
– nenasycené12,79 g
–– mononenasycené10,81 g
–– polynenasycené1,98 g
––– omega 30,10 g
Vláknina2,56 g
Cholesterol 266 mg
Sodík 735 mg
Sůl1,65 g
Sacharidy26,58 g
– cukry11,36 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové kýty Vepřová kýta 600 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
sklenice sklenice sterilovaných fazolek Zelenina směs sterilovaná
asi 3 lžíce 3 lžíce kečupu (nejlépe domácího) Kečup sladký 45 ml
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
kousek kousek čerstvého křenu Křen čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.