Nutriční hodnoty (Pečený bažant s jablečno-brusinkovou nádivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 948 kJ / 1 900 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,33 g |
| Tuky | 93,27 g |
| – nasycené | 55,98 g |
| – nenasycené | 33,27 g |
| –– mononenasycené | 29,29 g |
| –– polynenasycené | 3,98 g |
| ––– omega 3 | 0,60 g |
| Vláknina | 36,00 g |
| Cholesterol | 514 mg |
| Sodík | 802 mg |
| Sůl | 1,72 g |
| Sacharidy | 178,07 g |
| – cukry | 94,97 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 bažant | Bažant | |
| 150 150 g plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 3 3 oloupaná jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| 100 g 100 g sušených brusinek | Brusinky sušené | 100 g |
| 6 kuliček 6 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 6 kuliček 6 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
| 6 kuliček 6 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| 3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 6 lístků 6 lístků šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
| 300 ml 300 ml suchého červeného vína | Víno červené suché | 300 ml |
| 4 4 celé hřebíčky | Hřebíček | |
| 2 2 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |