Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí nudličky na způsob japonského Hayashi raisu

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 4. 2013 15:02

Suroviny

Porce: 5 - 6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 891 kJ / 1 169 kcal
Bílkoviny159,48 g
Tuky17,29 g
Vláknina44,83 g
Cholesterol 282 mg
Sodík 1,38 g
Sůl3,30 g
Sacharidy78,96 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Do receptu spravne patri trocha cerveneho vina. Jelikoz pri vareni nepouzivam zadny alkohol, nahradila jsem (alespon pro barevnost) kakaem.

Misto hoveziho vyvaru je lepsi pouzit demi-glace. Ja ho bohuzel nemam, proto jsem pouzila silny vyvar.

inspirace z www.justhungry.com

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

jarka skrobakova

30. 9. 2013 15:33

Krásný recept i fotky, jako vždy super :yes::yes::-K

danielle72 danielle72

7. 7. 2013 08:39

:yes::yes::yes:;-):-p

aisha

14. 4. 2013 15:26

hanka: Dekuji za vyzkouseni, doufam, ze vam chutnalo..:-K;-)
Ryzi pred varenim take kratce osmahnu a nekdy pridavam i vlasove nudle, ruzna koreni (mlete nove koreni, skorici, kardamom, safran) nebo oprazene orisky ci mandle. Vic nam tak chutna.

hanka

13. 4. 2013 16:38

aisha: Tak zbaštěno s menšími obměnami. Masa jsem mšla kolem 30dkg, omaajdu jsem dělala z celé dávky. Trochu jsem změnila postup, maso na prudko, vyndat, udělat cibuli, vrátit maso a všechno koření plus mrkev, česnek a rajský protlak. Nechala jsem asi 25 min dusit a potom přidala žampiony i s nožičkkami na tenké plátky.
Rýži dělám též trochu jinak, osmahnu cibulku, přidám parbolaid rýži, též osmahnout, sůl, trochu vegety, na hrnek rýže 2 hrnky vařící vody a dusit dle návodu:-p:-K:yes:

senky senky

13. 4. 2013 06:43

Moc se mi líbí:yes::yes: Mám uloženo a naplánováno na příští neděli;-)

aisha

12. 4. 2013 17:00

hanka: Urcite to vadit nebude;-). Ja ho tam dala pro barevnost. Chutove tam chybet nebude.

badak: Dekuji..:-K. S vinkem bude pokrm jiste chutnejsi..a i kdyz se varem alkohol odpari, nepouzivam ho - vec viry..;-)

Vsem moc dekuji za zajem..:-K:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 4. 2013 11:16

Jojojój!! To bude skvělá bašta!!!:-p

Dana61

12. 4. 2013 10:39

nádhera na talíři:yes::-D

hanka

12. 4. 2013 07:05

Myslíš, že jídlu moc ublížím, když tam nedám to kakao:-? Já mám doma akorát sladké, rozpočet napjatý, výplata ještě není:-//:-K

badak badak

11. 4. 2013 19:31

Dobré je to, velmi pěkné foto které povzbudí k ochutnání. Radši zůstanu u tohoto evropského a Japonci adaptovaného jídla u červeného vína místo kakaa (ono se nedá hovořit o vaření s alkoholem, protože z vína zbyde jen ten "dobrý duch"). Asi vynecháme i to v Japonsku někdy používané přelití trochou šlehačky. Díky za fajn recept!:yes::-K

x.XXX.x x.XXX.x

11. 4. 2013 18:10

Tvé fotky přímo nutí člověka, aby si vylámal chrup o monitor, ve snaze se zakousnout do takové dobroty :-D
Opět dokonalost sama :-K

Monika

11. 4. 2013 14:27

aisha: ale zasloužíš si to ;-):-)Náš opravdu zajímavé a chutné recepty, hezky popsané s úžasnýma fotkama a to určitě za pochvalu stojí :yes:

maris maris

11. 4. 2013 13:19

Krásný recept i fotky, jako vždy;-):-):yes:+

aisha

11. 4. 2013 13:16

Monika: Tolik chvaly si ani nezaslouzim..:-8:-8..moc me to potesilo. Jsem rada, kdyz jsou me recepty alespon trosku uzitecne. Dekuji..:-K:-K

magdalenka: Loupu pouze vetsi hlavicky, ale abych rekla pravdu, delam to ze zvyku. Nad duvodem jsem nikdy nepremyslela.

Pro vsechny...:-K:-K:-K..dekuji za zajem a komentare..:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

11. 4. 2013 12:44

Šťavnatá krása na talíři:-K:-p:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: hovezi nudlicky hovězí nudličky recept hovězí nudličky po čínsku rýže hayashi hovězí recepty hovezi na nudlicky recept na hovězí nudličky hovezi nudlicky recepty recept hovězí nudličky hovězí nudličky rýžové nudle japonské hovězí maso hovězí nudličky se šlehačkou hovezi recept recepty hovězí nudličky hovězí nudličky čína japonske jidlo hovezi s ryzi hovězí tenké plátky recrpty recept z hovězího japonské recepty masové nudličky hayashi

Suroviny: hovězí zadní, vývar hovězí, žampióny, cibule, mrkev, česnek, rajče, protlak rajský, omáčka sojová, omáčka worcesterová, kakao, tymián sušený, bobkový list, mouka hladká, olej olivový, máslo, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Hovězí nudličky na způsob japonského Hayashi raisu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nmOY