Nutriční hodnoty (Bramborový salát s oříšky a koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 196 kJ / 1 959 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,30 g |
| Tuky | 149,99 g |
| – nasycené | 17,32 g |
| – nenasycené | 117,07 g |
| –– mononenasycené | 29,25 g |
| –– polynenasycené | 87,82 g |
| ––– omega 3 | 4,94 g |
| Vláknina | 28,30 g |
| Cholesterol | 195 mg |
| Sodík | 1,24 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 115,73 g |
| – cukry | 7,38 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g |
| 1 1 větší hrst kopru (nejlépe čerstvého, nebo mraženého) | Kopr nať čerstvý | |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 3 lžíce 3 lžíce vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 45 g |
| 150 ml 150 ml tatarské omáčky (nebo 1:1 s majolkou) | Tatarská omáčka | 150 g |
| 1 1 malá hrst pažitky (nebo petrželky) | Pažitka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |