Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát s oříšky a koprem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 196 kJ /
1 959 kcal
Bílkoviny24,30 g
– z toho živočišné bílkoviny3,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,30 g
Tuky149,99 g
– nasycené17,32 g
– nenasycené117,07 g
–– mononenasycené29,25 g
–– polynenasycené87,82 g
––– omega 34,94 g
Vláknina28,30 g
Cholesterol 195 mg
Sodík 1,24 g
Sůl3,00 g
Sacharidy115,73 g
– cukry7,38 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g brambor Brambor zimní 600 g
1 1 větší hrst kopru (nejlépe čerstvého, nebo mraženého) Kopr nať čerstvý
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
3 lžíce 3 lžíce vlašských ořechů Vlašské ořechy 45 g
150 ml 150 ml tatarské omáčky (nebo 1:1 s majolkou) Tatarská omáčka 150 g
1 1 malá hrst pažitky (nebo petrželky) Pažitka čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.