Nutriční hodnoty (Bramborový salát s oříšky a koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 196 kJ / 1 959 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,30 g |
Tuky | 149,99 g |
– nasycené | 17,32 g |
– nenasycené | 117,07 g |
–– mononenasycené | 29,25 g |
–– polynenasycené | 87,82 g |
––– omega 3 | 4,94 g |
Vláknina | 28,30 g |
Cholesterol | 195 mg |
Sodík | 1,24 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 115,73 g |
– cukry | 7,38 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g |
1 1 větší hrst kopru (nejlépe čerstvého, nebo mraženého) | Kopr nať čerstvý | |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
3 lžíce 3 lžíce vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 45 g |
150 ml 150 ml tatarské omáčky (nebo 1:1 s majolkou) | Tatarská omáčka | 150 g |
1 1 malá hrst pažitky (nebo petrželky) | Pažitka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |