Nutriční hodnoty (Plněná kuřecí roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 7 577 kJ / 1 811 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,78 g |
Tuky | 170,34 g |
– nasycené | 80,84 g |
– nenasycené | 78,82 g |
–– mononenasycené | 66,66 g |
–– polynenasycené | 12,16 g |
––– omega 3 | 0,69 g |
Vláknina | 5,55 g |
Cholesterol | 1,26 g |
Sodík | 2,74 g |
Sůl | 6,64 g |
Sacharidy | 22,28 g |
– cukry | 11,75 g |
––– laktóza | 0,48 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 plát 1 plát kuřecího masa (z vykostěného kuřete) | Kuře prso | |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
mletá uzená paprika | Paprika uzená | |
sůl | Sůl mořská | |
40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
3 3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 malá plechovka sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | |
3 lžičky 3 lžičky medvědího česneku (nebo 2 stroužky česneku) | Česnek medvědí čerstvý | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
barevný pepř | Pepř barevný | |
20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |