Nutriční hodnoty (Francouzský medový krémeš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 35
| Energie | 23 833 kJ / 5 696 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 107,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 69,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 37,90 g |
| Tuky | 293,69 g |
| – nasycené | 162,53 g |
| – nenasycené | 116,95 g |
| –– mononenasycené | 97,83 g |
| –– polynenasycené | 19,11 g |
| ––– omega 3 | 1,80 g |
| Vláknina | 9,99 g |
| Cholesterol | 1,83 g |
| Sodík | 3,49 g |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 640,61 g |
| – cukry | 410,07 g |
| ––– laktóza | 65,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hladké mouky speciál | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 100 g 100 g práškového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 1 PL 1 PL rumu | Rum | 17 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| 1 ČL 1 ČL sody bikarbóny | Jedlá soda | 10 g |
| 50 g 50 g Hery | Margarín | 50 g |
| 1 PL 1 PL medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| 1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
| 2 2 Zlaté klasy | Puding v prášku | |
| 3 PL 3 PL polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 33 g |
| 3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| 200 g 200 g práškového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 2 2 šlehačky v prášku | Šlehačka v prášku | |
| 300 ml 300 ml mléka do šlehaček | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |