Nutriční hodnoty (Vepřová kotleta s fazolkami a cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 310 kJ / 791 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,63 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,85 g |
| Tuky | 14,28 g |
| – nasycené | 2,66 g |
| – nenasycené | 11,28 g |
| –– mononenasycené | 8,86 g |
| –– polynenasycené | 2,43 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 44,84 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 65 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 115,10 g |
| – cukry | 97,73 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 6 6 červených cibulí | Cibule červená čerstvá | 414 g |
| 4 4 vepřové kotlety s kostí | Vepřová kotleta s kostí | |
| 125 ml 125 ml cidru nebo jablečného moštu či 100% jablečného džusu | Víno bílé polosladké | 125 ml |
| 125 ml 125 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 125 ml |
| 50 g 50 g hnědého cukru | Cukr třtinový | 50 g |
| 2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
| mořská sůl | Sůl mořská | |
| mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| 400 g 400 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 400 g |