Nutriční hodnoty (Dvoubarevné broskvové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 398 kJ / 3 441 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 47,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,50 g |
| Tuky | 158,80 g |
| – nasycené | 47,90 g |
| – nenasycené | 93,20 g |
| –– mononenasycené | 68,70 g |
| –– polynenasycené | 24,50 g |
| ––– omega 3 | 4,34 g |
| Vláknina | 20,00 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 783 mg |
| Sůl | 2,41 g |
| Sacharidy | 413,10 g |
| – cukry | 306,00 g |
| ––– laktóza | 20,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 10 dkg 10 dkg cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 10 dkg 10 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 2 PL 2 PL kakaa | Kakao prášek | 50 g |
| 50 ml 50 ml oleje | Olej řepkový | 50 ml |
| 1 1 měkký tvaroh v alobalu | Tvaroh polotučný | |
| 1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 1 1 šlehačka | Šlehačka 35% | |
| 10 dkg 10 dkg mletého cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 1 1 želatinový ztužovač za studena Dr.Oetker | Ztužovač želatinový | |
| 2 2 šlehačky ke šlehání 33% | Šlehačka 35% | |
| 20 dkg 20 dkg mléčné čokolády | Čokoláda mléčná 35% | 200 g |
| 1 1 velký broskvový kompot | Broskev zavařená | |
| Granko na posypání | Kakaový nápoj instantní |