Nutriční hodnoty (Jelení steak)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 204 kJ / 1 005 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 91,98 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 89,98 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g | 
| Tuky | 51,00 g | 
| – nasycené | 31,98 g | 
| – nenasycené | 15,91 g | 
| –– mononenasycené | 14,64 g | 
| –– polynenasycené | 1,27 g | 
| ––– omega 3 | 0,31 g | 
| Vláknina | 9,00 g | 
| Cholesterol | 306 mg | 
| Sodík | 1,02 g | 
| Sůl | 2,55 g | 
| Sacharidy | 24,20 g | 
| – cukry | 6,40 g | 
| ––– laktóza | 5,90 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 400 g 400 g jelení roštěná | Jelení hřbet | 400 g | 
| drcený jalovec | Jalovec sušený | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| 2 lžíce 2 lžíce naloženého zeleného pepře | Pepř zelený sterilovaný | 30 g | 
| 1 hrst 1 hrst lišek | Liška obecná čerstvá | |
| 100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml | 
| 150 ml 150 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml | 
| 1 kousek 1 kousek másla | Máslo kravské | 25 g | 
| sůl | Sůl mořská |