Nutriční hodnoty (Čatní z kaki)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 852 kJ / 443 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,82 g |
Tuky | 26,19 g |
– nasycené | 2,13 g |
– nenasycené | 21,30 g |
–– mononenasycené | 8,18 g |
–– polynenasycené | 13,11 g |
––– omega 3 | 2,59 g |
Vláknina | 9,39 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 42,40 g |
– cukry | 29,79 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kaki | Kaki čerstvé | |
1 1 červená cibulka (střední) | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1/2 pl 1/2 pl strouhaného zázvoru | Zázvor sušený | 7.5 g |
75 ml 75 ml pomerančového džusu | Džus pomerančový | 75 ml |
1 pl 1 pl tmavého cukru | Cukr třtinový | 15 g |
1 pl 1 pl oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 pl 1 pl viného octa | Ocet lihový | 15 ml |
2 kl 2 kl Garam masala | Garam masala | 10 g |
špetka špetka chilli | Chilli paprička sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
1-2 pl 1-2 pl sekaných ořechů | Vlašské ořechy | 22.5 g |