Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čatní z kaki)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 852 kJ /
443 kcal
Bílkoviny5,82 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,82 g
Tuky26,19 g
– nasycené2,13 g
– nenasycené21,30 g
–– mononenasycené8,18 g
–– polynenasycené13,11 g
––– omega 32,59 g
Vláknina9,39 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 31 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy42,40 g
– cukry29,79 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kaki Kaki čerstvé
1 1 červená cibulka (střední) Cibule červená čerstvá 69 g
1/2 pl 1/2 pl strouhaného zázvoru Zázvor sušený 7.5 g
75 ml 75 ml pomerančového džusu Džus pomerančový 75 ml
1 pl 1 pl tmavého cukru Cukr třtinový 15 g
1 pl 1 pl oleje Olej řepkový 11 ml
1 pl 1 pl viného octa Ocet lihový 15 ml
2 kl 2 kl Garam masala Garam masala 10 g
špetka špetka chilli Chilli paprička sušená
sůl Sůl mořská
1-2 pl 1-2 pl sekaných ořechů Vlašské ořechy 22.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.