Nutriční hodnoty (Vepřové špízy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 076 kJ / 735 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 103,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,45 g |
| Tuky | 22,06 g |
| – nasycené | 5,37 g |
| – nenasycené | 11,13 g |
| –– mononenasycené | 9,45 g |
| –– polynenasycené | 1,68 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 11,76 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 273 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 26,70 g |
| – cukry | 20,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg vepřová plec | Vepřová plec | 500 g |
| 1 1 červená paprika (kapie) | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| slanina | Špek | |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |