Nutriční hodnoty (Moravský rožeň)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 944 kJ / 3 572 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 195,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 191,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,76 g |
Tuky | 295,84 g |
– nasycené | 94,97 g |
– nenasycené | 186,24 g |
–– mononenasycené | 145,32 g |
–– polynenasycené | 40,93 g |
––– omega 3 | 8,52 g |
Vláknina | 12,40 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 3,82 g |
Sůl | 9,50 g |
Sacharidy | 27,50 g |
– cukry | 9,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 600 g |
300 g 300 g vepřových jater | Játra vepřová | 300 g |
200 g 200 g anglické slaniny nebo jiné podobné slaniny nakrájené na tenké plátky | Anglická slanina | 200 g |
1 dcl 1 dcl oleje | Olej řepkový | 100 ml |
šťáva z 1/2 citrónu | Šťáva z citrónu | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
100 g 100 g žampionů | Žampion čerstvý | 100 g |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
Dijonská hořčice nebo jiná pikantní hořčice | Hořčice dijonská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |