Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Moravský rožeň)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 944 kJ /
3 572 kcal
Bílkoviny195,96 g
– z toho živočišné bílkoviny191,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,76 g
Tuky295,84 g
– nasycené94,97 g
– nenasycené186,24 g
–– mononenasycené145,32 g
–– polynenasycené40,93 g
––– omega 38,52 g
Vláknina12,40 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 3,82 g
Sůl9,50 g
Sacharidy27,50 g
– cukry9,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové kýty Vepřová kýta 600 g
300 g 300 g vepřových jater Játra vepřová 300 g
200 g 200 g anglické slaniny nebo jiné podobné slaniny nakrájené na tenké plátky Anglická slanina 200 g
1 dcl 1 dcl oleje Olej řepkový 100 ml
šťáva z 1/2 citrónu Šťáva z citrónu
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
100 g 100 g žampionů Žampion čerstvý 100 g
mletá paprika Paprika červená sušená
Dijonská hořčice nebo jiná pikantní hořčice Hořčice dijonská
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.