Nutriční hodnoty (Palačinky s jablečnou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 12 005 kJ / 2 869 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,57 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 49,80 g |
| Tuky | 48,19 g |
| – nasycené | 21,73 g |
| – nenasycené | 20,25 g |
| –– mononenasycené | 14,27 g |
| –– polynenasycené | 5,99 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 45,90 g |
| Cholesterol | 595 mg |
| Sodík | 256 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 518,54 g |
| – cukry | 226,74 g |
| ––– laktóza | 0,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 ml 600 ml obilného mléka OvesMilk TopNatur | Nápoj ječný | 600 g |
| 300 g 300 g celozrnné pšeničné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 300 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
| 6 6 jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
| 50 g 50 g rozinek | Rozinky | 50 g |
| šťáva ze 2 limetek | Šťáva z limetky | |
| 150 ml 150 ml javorového sirupu (řídkého medu) | Sirup javorový | 150 ml |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% |