Nutriční hodnoty (Fazolový salát s kukuřicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 298 kJ / 1 027 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 24,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 95,17 g |
| – nasycené | 19,06 g |
| – nenasycené | 68,71 g |
| –– mononenasycené | 23,03 g |
| –– polynenasycené | 45,68 g |
| ––– omega 3 | 1,05 g |
| Vláknina | 9,20 g |
| Cholesterol | 190 mg |
| Sodík | 1,81 g |
| Sůl | 4,50 g |
| Sacharidy | 13,80 g |
| – cukry | 10,70 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 konzerva 1 konzerva červených fazolí ve slaném nálevu | Fazole červená ledvina sterilované | |
| 1 konzerva 1 konzerva bílých fazolí v tomatové omáčce | Fazole v tomatové omáčce | |
| 1 konzerva 1 konzerva fazolí v chilli omáčce (pode chuti) | Fazole v tomatové omáčce | |
| 1 konzerva 1 konzerva kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g tatarky | Tatarská omáčka | 100 g |
| 100 g 100 g Eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |