Nutriční hodnoty (Fazolový salát s kukuřicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 298 kJ / 1 027 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 95,17 g |
– nasycené | 19,06 g |
– nenasycené | 68,71 g |
–– mononenasycené | 23,03 g |
–– polynenasycené | 45,68 g |
––– omega 3 | 1,05 g |
Vláknina | 9,20 g |
Cholesterol | 190 mg |
Sodík | 1,81 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 13,80 g |
– cukry | 10,70 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 konzerva 1 konzerva červených fazolí ve slaném nálevu | Fazole červená ledvina sterilované | |
1 konzerva 1 konzerva bílých fazolí v tomatové omáčce | Fazole v tomatové omáčce | |
1 konzerva 1 konzerva fazolí v chilli omáčce (pode chuti) | Fazole v tomatové omáčce | |
1 konzerva 1 konzerva kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g tatarky | Tatarská omáčka | 100 g |
100 g 100 g Eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |