Nutriční hodnoty (Lehký zeleninový salát s rybou na másle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 543 kJ / 2 281 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 159,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 144,56 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,84 g |
| Tuky | 155,87 g |
| – nasycené | 53,87 g |
| – nenasycené | 93,07 g |
| –– mononenasycené | 42,67 g |
| –– polynenasycené | 50,40 g |
| ––– omega 3 | 2,24 g |
| Vláknina | 15,71 g |
| Cholesterol | 814 mg |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 3,58 g |
| Sacharidy | 52,24 g |
| – cukry | 33,94 g |
| ––– laktóza | 0,64 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 filety 4 filety z ryby | Treska filet | 800 g |
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
| 1 1 ledový salát | Salát ledový čerstvý | 400 g |
| 1 1 okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 3-4 3-4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 210 g |
| 2 2 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 100 ml 100 ml majonézy | Majonéza | 100 g |
| 1 1 bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| 2 lžičky 2 lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kopru | Kopr nať čerstvý | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |