Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový vrabec se zelím)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie11 697 kJ /
2 796 kcal
Bílkoviny175,29 g
– z toho živočišné bílkoviny166,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,89 g
Tuky199,13 g
– nasycené70,68 g
– nenasycené101,86 g
–– mononenasycené85,37 g
–– polynenasycené16,48 g
––– omega 30,62 g
Vláknina23,50 g
Cholesterol 598 mg
Sodík 2,12 g
Sůl4,90 g
Sacharidy58,10 g
– cukry24,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové plece Vepřová plec 600 g
300 g 300 g vepřového bůčku bez kosti Vepřový bok 300 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
10 stroužků 10 stroužků česneku Česnek čerstvý 70 g
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
250 ml 250 ml světlého piva Pivo světlé 10ᵒ 250 ml
vývar (nebo voda na podlévání) Vývar masový
1 1 hlávka bílého zelí (asi 600 g) Zelí bílé čerstvé
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
1 1 cibule velká Cibule čerstvá 70 g
1 1 syrový brambor Brambor zimní 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.