Nutriční hodnoty (Vepřový vrabec se zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 11 697 kJ / 2 796 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 175,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 166,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,89 g |
Tuky | 199,13 g |
– nasycené | 70,68 g |
– nenasycené | 101,86 g |
–– mononenasycené | 85,37 g |
–– polynenasycené | 16,48 g |
––– omega 3 | 0,62 g |
Vláknina | 23,50 g |
Cholesterol | 598 mg |
Sodík | 2,12 g |
Sůl | 4,90 g |
Sacharidy | 58,10 g |
– cukry | 24,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové plece | Vepřová plec | 600 g |
300 g 300 g vepřového bůčku bez kosti | Vepřový bok | 300 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
10 stroužků 10 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
250 ml 250 ml světlého piva | Pivo světlé 10ᵒ | 250 ml |
vývar (nebo voda na podlévání) | Vývar masový | |
1 1 hlávka bílého zelí (asi 600 g) | Zelí bílé čerstvé | |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
1 1 cibule velká | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 syrový brambor | Brambor zimní | 50 g |