Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Telecí s hořčicovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 208 kJ /
1 723 kcal
Bílkoviny116,93 g
– z toho živočišné bílkoviny111,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,13 g
Tuky107,93 g
– nasycené51,83 g
– nenasycené53,41 g
–– mononenasycené44,70 g
–– polynenasycené8,71 g
––– omega 30,59 g
Vláknina11,18 g
Cholesterol 356 mg
Sodík 2,77 g
Sůl6,82 g
Sacharidy33,81 g
– cukry20,56 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g telecí kýta (nebo plec) Telecí kýta 500 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
2 PL 2 PL dijonské hořčice Hořčice dijonská 30 g
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
4 4 šalotky Šalotka čerstvá
čerstvý rozmarýn ( určitě by se hodila i šalvěj) Rozmarýn čerstvý
200 ml 200 ml bílého suchého vína Víno bílé suché 200 ml
100 ml 100 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 100 ml
trochu trochu másla Máslo kravské
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.