Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Telecí s hořčicovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 208 kJ /
1 723 kcal
Bílkoviny116,93 g
– z toho živočišné bílkoviny111,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,13 g
Tuky107,93 g
– nasycené51,83 g
– nenasycené53,41 g
–– mononenasycené44,70 g
–– polynenasycené8,71 g
––– omega 30,59 g
Vláknina11,18 g
Cholesterol 356 mg
Sodík 2,77 g
Sůl6,82 g
Sacharidy33,81 g
– cukry20,56 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g telecí kýta (nebo plec) Telecí kýta 500 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
2 lžíce 2 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská 30 g
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
4 4 šalotky Šalotka čerstvá
čerstvý rozmarýn (nebo šalvěj) Rozmarýn čerstvý
200 ml 200 ml bílého suchého vína Víno bílé suché 200 ml
100 ml 100 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 100 ml
trochu trochu másla Máslo kravské
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
pepř mletý Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.