Nutriční hodnoty (Pekařský předkrm)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 572 kJ / 1 093 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 110,42 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
| Tuky | 63,84 g |
| – nasycené | 22,31 g |
| – nenasycené | 28,35 g |
| –– mononenasycené | 23,30 g |
| –– polynenasycené | 5,05 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 0,40 g |
| Cholesterol | 1,18 g |
| Sodík | 2,06 g |
| Sůl | 4,79 g |
| Sacharidy | 18,30 g |
| – cukry | 12,50 g |
| ––– laktóza | 10,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g pomazánkového másla | Pomazánka mléčná | 250 g |
| 2 lžičky 2 lžičky sardelové pasty | Sardelová pasta | 10 g |
| 2 lžičky 2 lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | 10 g |
| 250 g 250 g různého masa | Vepřová kýta | 250 g |
| 2 2 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
| 4 4 vejce vařená natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| několik několik žemlí nebo veka | Houska pšeničná |