Nutriční hodnoty (Jehněčí výpečky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 661 kJ / 1 592 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 121,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,26 g |
Tuky | 76,48 g |
– nasycené | 17,67 g |
– nenasycené | 51,62 g |
–– mononenasycené | 39,06 g |
–– polynenasycené | 12,56 g |
––– omega 3 | 4,09 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 468 mg |
Sodík | 463 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 22,80 g |
– cukry | 2,92 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g jehněčího masa | Jehněčí kýta | 600 g |
silný zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
citron | Citrón čerstvý | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
500 ml 500 ml bílého vína | Víno bílé suché | 500 ml |
tymián | Tymián sušený | |
4 lžíce 4 lžíce olivového olej | Olej řepkový | 44 ml |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |