Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí výpečky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 661 kJ /
1 592 kcal
Bílkoviny124,06 g
– z toho živočišné bílkoviny121,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,26 g
Tuky76,48 g
– nasycené17,67 g
– nenasycené51,62 g
–– mononenasycené39,06 g
–– polynenasycené12,56 g
––– omega 34,09 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 468 mg
Sodík 463 mg
Sůl1,08 g
Sacharidy22,80 g
– cukry2,92 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g jehněčího masa Jehněčí kýta 600 g
silný zeleninový vývar Vývar zeleninový
citron Citrón čerstvý
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
500 ml 500 ml bílého vína Víno bílé suché 500 ml
tymián Tymián sušený
4 lžíce 4 lžíce olivového olej Olej řepkový 44 ml
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.