Nutriční hodnoty (Jehněčí výpečky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 661 kJ / 1 592 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 124,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 121,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,26 g |
| Tuky | 76,48 g |
| – nasycené | 17,67 g |
| – nenasycené | 51,62 g |
| –– mononenasycené | 39,06 g |
| –– polynenasycené | 12,56 g |
| ––– omega 3 | 4,09 g |
| Vláknina | 2,94 g |
| Cholesterol | 468 mg |
| Sodík | 463 mg |
| Sůl | 1,08 g |
| Sacharidy | 22,80 g |
| – cukry | 2,92 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g jehněčího masa | Jehněčí kýta | 600 g |
| silný zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
| citron | Citrón čerstvý | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 500 ml 500 ml bílého vína | Víno bílé suché | 500 ml |
| tymián | Tymián sušený | |
| 4 lžíce 4 lžíce olivového olej | Olej řepkový | 44 ml |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |