Nutriční hodnoty (Hovězí plátky v pórku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 859 kJ / 922 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,40 g |
Tuky | 77,58 g |
– nasycené | 38,38 g |
– nenasycené | 35,60 g |
–– mononenasycené | 19,92 g |
–– polynenasycené | 15,68 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 5,20 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 248 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 35,00 g |
– cukry | 27,00 g |
––– laktóza | 19,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 hovězí plátky | Hovězí kýta | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
2 lžíce 2 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 22 ml |
200 g 200 g pórku | Pórek čerstvý | 200 g |
500 ml 500 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 500 ml |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |