Nutriční hodnoty (Hovězí plátky v pórku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 859 kJ / 922 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 14,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,40 g |
| Tuky | 77,58 g |
| – nasycené | 38,38 g |
| – nenasycené | 35,60 g |
| –– mononenasycené | 19,92 g |
| –– polynenasycené | 15,68 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 5,20 g |
| Cholesterol | 180 mg |
| Sodík | 248 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 35,00 g |
| – cukry | 27,00 g |
| ––– laktóza | 19,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 hovězí plátky | Hovězí kýta | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 lžíce 2 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 22 ml |
| 200 g 200 g pórku | Pórek čerstvý | 200 g |
| 500 ml 500 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 500 ml |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |