Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí plátky v pórku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 859 kJ /
922 kcal
Bílkoviny18,40 g
– z toho živočišné bílkoviny14,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,40 g
Tuky77,58 g
– nasycené38,38 g
– nenasycené35,60 g
–– mononenasycené19,92 g
–– polynenasycené15,68 g
––– omega 30,50 g
Vláknina5,20 g
Cholesterol 180 mg
Sodík 248 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy35,00 g
– cukry27,00 g
––– laktóza19,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 hovězí plátky Hovězí kýta
sůl Sůl mořská
mletý černý pepř Pepř černý mletý
2 lžíce 2 lžíce slunečnicového oleje Olej slunečnicový 22 ml
200 g 200 g pórku Pórek čerstvý 200 g
500 ml 500 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 500 ml
hladká mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.