Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karamelovo-penova torta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie22 056 kJ /
5 271 kcal
Bílkoviny113,18 g
– z toho živočišné bílkoviny49,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny64,00 g
Tuky297,22 g
– nasycené136,33 g
– nenasycené142,52 g
–– mononenasycené109,62 g
–– polynenasycené32,90 g
––– omega 31,25 g
Vláknina27,75 g
Cholesterol 1,50 g
Sodík 2,07 g
Sůl4,69 g
Sacharidy522,07 g
– cukry410,94 g
––– laktóza1,44 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
100 g 100 g hnědého cukru Cukr třtinový 100 g
4 PL 4 PL teplé vody Voda 72 ml
75 g 75 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 75 g
25 g 25 g Solamylu Bramborový škrob 25 g
1 PL 1 PL prosátého kakaa Kakao prášek 25 g
1 KL 1 KL prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1 konzerva 1 konzerva Salka Mléko kondenzované slazené
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
4 4 bílky Vaječný bílek 132 g
240 g 240 g krystalového cukru Cukr bílý 240 g
100 g 100 g hořké čokolády Čokoláda hořká 40% 100 g
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
200 g 200 g arašídů Arašídy solené 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.