Nutriční hodnoty (Karamelovo-penova torta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 22 056 kJ / 5 271 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 49,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 64,00 g |
Tuky | 297,22 g |
– nasycené | 136,33 g |
– nenasycené | 142,52 g |
–– mononenasycené | 109,62 g |
–– polynenasycené | 32,90 g |
––– omega 3 | 1,25 g |
Vláknina | 27,75 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 2,07 g |
Sůl | 4,69 g |
Sacharidy | 522,07 g |
– cukry | 410,94 g |
––– laktóza | 1,44 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
100 g 100 g hnědého cukru | Cukr třtinový | 100 g |
4 PL 4 PL teplé vody | Voda | 72 ml |
75 g 75 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 75 g |
25 g 25 g Solamylu | Bramborový škrob | 25 g |
1 PL 1 PL prosátého kakaa | Kakao prášek | 25 g |
1 KL 1 KL prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 konzerva 1 konzerva Salka | Mléko kondenzované slazené | |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g |
240 g 240 g krystalového cukru | Cukr bílý | 240 g |
100 g 100 g hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
200 g 200 g arašídů | Arašídy solené | 200 g |