Nutriční hodnoty (Houbový paprikáš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 534 kJ / 128 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,87 g |
Tuky | 0,99 g |
– nasycené | 0,18 g |
– nenasycené | 0,64 g |
–– mononenasycené | 0,30 g |
–– polynenasycené | 0,34 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 8,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 22,90 g |
– cukry | 18,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g čerstvých hub (nebo mražených) | Hřib čerstvý | 400 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 červená paprika (nebo kapie) | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1-2 1-2 rajčata (nebo sušená) | Rajče červené čerstvé | 90 g |
1 plátek 1 plátek másla | Máslo kravské | 10 g |
200 ml 200 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá | |
sůl | Sůl mořská |