Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Božské karamelové větrníčky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 14

Energie30 074 kJ /
7 188 kcal
Bílkoviny118,24 g
– z toho živočišné bílkoviny95,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,24 g
Tuky461,04 g
– nasycené238,28 g
– nenasycené192,98 g
–– mononenasycené156,00 g
–– polynenasycené36,98 g
––– omega 310,22 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 2,66 g
Sodík 1,13 g
Sůl2,84 g
Sacharidy638,10 g
– cukry446,90 g
––– laktóza56,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
80 g 80 g cukru krupice Cukr bílý 80 g
80 ml 80 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 80 ml
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
3 lžíce 3 lžíce vody Voda 54 ml
500 ml 500 ml smetany ke šlehání (40%) Smetana kravská sladká 30% 500 ml
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
60 g 60 g vanilkového pudinkového prášku Puding v prášku 60 g
1 1 vanilkový lusk Vanilkové lusky
150 g 150 g krupicového cukru Cukr bílý 150 g
500 ml 500 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 500 ml
270 ml 270 ml vody Voda 270 ml
80 ml 80 ml oleje Olej řepkový 80 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.