Nutriční hodnoty (Kořeněné hovězí na brusinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 921 kJ / 1 654 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 233,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 202,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,04 g |
Tuky | 16,80 g |
– nasycené | 6,73 g |
– nenasycené | 8,42 g |
–– mononenasycené | 5,72 g |
–– polynenasycené | 2,69 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 57,60 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 1,38 g |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 101,70 g |
– cukry | 42,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg hovězí kližky | Hovězí kližka | 1000 g |
3 3 velké cibule (bílé či červené) | Cibule čerstvá | 210 g |
1 dcl 1 dcl červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
300 g 300 g mrkve | Mrkev čerstvá | 300 g |
300 g 300 g celeru | Celer bulva čerstvá | 300 g |
600 g 600 g růžičkové kapusty (příloha) | Kapusta růžičková čerstvá | 600 g |
hrst hrst sušených brusinek | Brusinky sušené | |
jalovec | Jalovec sušený | |
nové koření | Nové koření | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
hřebíček | Hřebíček | |
badyán | Badyán | |
tymián čerstvý i sušený | Tymián sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
sádlo na smažení | Sádlo vepřové |