Nutriční hodnoty (Kuřecí kung pao z letáku Albert)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 928 kJ / 1 656 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 134,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 104,85 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,61 g |
| Tuky | 86,57 g |
| – nasycené | 16,01 g |
| – nenasycené | 67,59 g |
| –– mononenasycené | 49,34 g |
| –– polynenasycené | 18,25 g |
| ––– omega 3 | 1,22 g |
| Vláknina | 8,68 g |
| Cholesterol | 248 mg |
| Sodík | 2,92 g |
| Sůl | 6,93 g |
| Sacharidy | 73,65 g |
| – cukry | 29,27 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 lžíce 3 lžíce sladšího bílého vína (nejlépe saké) | Víno bílé suché | 45 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 45 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
| 450 g 450 g kuřecích prsou | Kuře prso | 450 g |
| 2 lžičky 2 lžičky octa | Ocet lihový | 10 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky tmavého třtinového cukru | Cukr třtinový | 24 g |
| 4 4 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 100-120 g 100-120 g nesolených arašídů | Arašídy | 110 g |
| sůl | Sůl mořská |