Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zauzené krevety s balsamikovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie758 kJ /
181 kcal
Bílkoviny0,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,80 g
Tuky2,00 g
– nasycené0,20 g
– nenasycené1,80 g
–– mononenasycené0,20 g
–– polynenasycené1,60 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy40,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
čerstvé krevety podle množství strávníků Krevety loupané
100 ml 100 ml octa balsamiko Ocet balsamikový bílý 100 ml
50 ml 50 ml vody Voda 50 ml
1 1 gelový bujón Bujón hovězí
špetka špetka cukru Cukr bílý
malý kousek kousek chladného másla Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.