Nutriční hodnoty (Domácí klobásy na kysaném zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 685 kJ / 403 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,46 g |
| Tuky | 2,64 g |
| – nasycené | 0,84 g |
| – nenasycené | 1,29 g |
| –– mononenasycené | 0,21 g |
| –– polynenasycené | 1,08 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 31,15 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,02 g |
| Sůl | 10,00 g |
| Sacharidy | 70,10 g |
| – cukry | 63,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 velké domácí nevyuzené klobásy | Klobása | |
| 500 g 500 g kysané zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2-3 2-3 jablka | Jablko čerstvé | 375 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla (na vymazání) | Sádlo vepřové | 15 g |
| vývar (nebo voda) | Vývar masový |