Nutriční hodnoty (Lilek alla parmiggiana)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 888 kJ / 1 168 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 65,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,74 g |
| Tuky | 39,56 g |
| – nasycené | 25,43 g |
| – nenasycené | 12,23 g |
| –– mononenasycené | 10,20 g |
| –– polynenasycené | 2,03 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 4,96 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 676 mg |
| Sůl | 1,67 g |
| Sacharidy | 92,13 g |
| – cukry | 14,61 g |
| ––– laktóza | 7,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 lilek | Lilek čerstvý | |
| 100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| extra panenský olivový olej | Olej olivový | |
| 100 ml 100 ml sekaných rajčat | Rajče červené sterilované | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 dcl 2 dcl suchého bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| hrst hrst čerstvé bazalky (je možné použít i sušenou) | Bazalka čerstvá | |
| 250 g 250 g Mozzarelly | Mozzarella kravská | 250 g |
| hrst hrst strouhaného Parmazánu | Parmezán | |
| špetka špetka soli | Sůl mořská |