Nutriční hodnoty (Mexická minutková játra s řapíkatým celerem - vše v jedné pánvi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 201 kJ / 526 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,23 g |
Tuky | 5,42 g |
– nasycené | 1,46 g |
– nenasycené | 3,73 g |
–– mononenasycené | 1,08 g |
–– polynenasycené | 2,65 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 82,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 3,50 g |
Sacharidy | 51,80 g |
– cukry | 26,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 plátků 6 plátků z vepřových jater (byly 3 plátky na 1 porci) | Játra vepřová | |
1 1 veliká cibule nebo 2 menší | Cibule čerstvá | 70 g |
3-4 řapíky 3-4 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1750 g |
koření Mexiko gril | Koření Argentina | |
sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
Solamyl | Bramborový škrob | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |