Nutriční hodnoty (Námořnické maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 564 kJ / 1 808 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 137,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,55 g |
| Tuky | 18,30 g |
| – nasycené | 4,16 g |
| – nenasycené | 8,46 g |
| –– mononenasycené | 6,96 g |
| –– polynenasycené | 1,51 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 50,09 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 366 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 254,14 g |
| – cukry | 34,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,3 kg 1,3 kg brambor | Brambor zimní | 1299.9999523162842 g |
| 0,5 kg 0,5 kg vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
| 350 g 350 g cibule | Cibule čerstvá | 350 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1,5 lžíce 1,5 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 16.5 g |
| červené víno | Víno červené suché | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |