Nutriční hodnoty (Buchty se škvarky a smaženou cibulkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 157 kJ / 1 711 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,75 g |
Tuky | 55,65 g |
– nasycené | 25,28 g |
– nenasycené | 28,68 g |
–– mononenasycené | 20,65 g |
–– polynenasycené | 8,03 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 10,20 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 259,60 g |
– cukry | 55,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
120 ml 120 ml vody | Voda | 120 ml |
50 g 50 g sádla (měkkého) | Sádlo vepřové | 50 g |
40 g 40 g cukru | Cukr bílý | 40 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
15 g 15 g droždí | Droždí pekařské lisované | 15 g |
1 1 větší hrst vepřových škvarků | Škvarky | |
1 1 větší hrst smažené sušené cibulky | Cibule smažená | |
1 1 polévková lžíce sušeného česneku | Česnek sušený | |
1 špetka 1 špetka celého kmínu na posypání | Kmín | |
sádlo na pomazání a vymazání pekáčku | Sádlo vepřové |