Nutriční hodnoty (Bramborový salát s ančovičkovým dresinkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 351 kJ / 2 952 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,93 g |
| Tuky | 202,32 g |
| – nasycené | 28,96 g |
| – nenasycené | 149,32 g |
| –– mononenasycené | 55,05 g |
| –– polynenasycené | 94,27 g |
| ––– omega 3 | 2,22 g |
| Vláknina | 40,05 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 2,33 g |
| Sůl | 5,44 g |
| Sacharidy | 203,22 g |
| – cukry | 16,05 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor vařených ve slupce | Brambor zimní | 1000 g |
| 4 4 vejce vařená natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 palice 1 palice česneku | Česnek čerstvý | 90 g |
| 1 PL 1 PL olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1 1 cibule nakrájená na slabé plátky | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 8 8 Ančoviček | Ančovičky v oleji | |
| 2 KL 2 KL Kapar | Kapary | 10 g |
| šťáva z 1/2 citrónu | Šťáva z citrónu | |
| 1 PL 1 PL nastrouhané kůry z citrónu | Citronová kúra čerstvá | 15 g |
| 200 g 200 g majonézy | Majonéza | 200 g |