Nutriční hodnoty (Vepřové ocásky na celeru s pečeným česnekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 465 kJ / 350 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,13 g |
| Tuky | 1,26 g |
| – nasycené | 0,41 g |
| – nenasycené | 0,76 g |
| –– mononenasycené | 0,19 g |
| –– polynenasycené | 0,57 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 26,15 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 277 mg |
| Sůl | 0,54 g |
| Sacharidy | 50,82 g |
| – cukry | 25,61 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 masité vepřové ocásky | Vepřový ocásek | |
| 1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| 1 1 celá palice většího česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| pár snítek snítek čerstvého rozmarýnu | Rozmarýn čerstvý | |
| 300 ml 300 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 300 ml |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |