Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové ocásky na celeru s pečeným česnekem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 465 kJ /
350 kcal
Bílkoviny10,13 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,13 g
Tuky1,26 g
– nasycené0,41 g
– nenasycené0,76 g
–– mononenasycené0,19 g
–– polynenasycené0,57 g
––– omega 30,00 g
Vláknina26,15 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 277 mg
Sůl0,54 g
Sacharidy50,82 g
– cukry25,61 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 masité vepřové ocásky Vepřový ocásek
1/2 1/2 celeru Celer bulva čerstvá 270 g
1 1 celá palice většího česneku Česnek čerstvý 70 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
pár snítek snítek čerstvého rozmarýnu Rozmarýn čerstvý
300 ml 300 ml černého piva Pivo tmavé 10ᵒ 300 ml
drcený kmín Kmín mletý
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.