Nutriční hodnoty (Vepřové ocásky na celeru s pečeným česnekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 465 kJ / 350 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,13 g |
Tuky | 1,26 g |
– nasycené | 0,41 g |
– nenasycené | 0,76 g |
–– mononenasycené | 0,19 g |
–– polynenasycené | 0,57 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 26,15 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 277 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 50,82 g |
– cukry | 25,61 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 masité vepřové ocásky | Vepřový ocásek | |
1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
1 1 celá palice většího česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
pár snítek snítek čerstvého rozmarýnu | Rozmarýn čerstvý | |
300 ml 300 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 300 ml |
drcený kmín | Kmín mletý | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |