Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mrkvová buchta s lučinou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 655 kJ /
4 937 kcal
Bílkoviny97,66 g
– z toho živočišné bílkoviny52,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,23 g
Tuky158,47 g
– nasycené79,41 g
– nenasycené64,80 g
–– mononenasycené51,78 g
–– polynenasycené13,02 g
––– omega 31,97 g
Vláknina26,75 g
Cholesterol 1,35 g
Sodík 2,79 g
Sůl7,33 g
Sacharidy766,63 g
– cukry497,63 g
––– laktóza12,03 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
350 g 350 g hladké mouky (může být i polohrubá) Mouka pšeničná hladká 350 g
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 lžičky 2 lžičky skořice (skořicový cukr) Skořice ceylonská 16 g
400-500 g 400-500 g mrkve Mrkev čerstvá 450 g
83 g 83 g másla Máslo kravské 83 g
2 dcl 2 dcl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
100 g 100 g lučiny Lučina 70% t.v s. 100 g
250 g 250 g moučkového cukru Cukr bílý 250 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.