Nutriční hodnoty (Bagety s pomazánkou z brambor)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 800 kJ / 2 581 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 65,50 g |
| Tuky | 70,25 g |
| – nasycené | 6,21 g |
| – nenasycené | 59,43 g |
| –– mononenasycené | 38,88 g |
| –– polynenasycené | 20,55 g |
| ––– omega 3 | 5,37 g |
| Vláknina | 18,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 7,21 g |
| Sůl | 18,00 g |
| Sacharidy | 412,50 g |
| – cukry | 35,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |
| 60 g 60 g oleje | Olej řepkový | 60 ml |
| 2-2,5 lžičky 2-2,5 lžičky soli | Sůl mořská | 18 g |
| 100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
| 450 g 450 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 450 g |
| 2 lžičky 2 lžičky cukru | Cukr bílý | 10 g |
| 25 g 25 g droždí | Droždí pekařské lisované | 25 g |
| pekingské zelí | Zelí pekingské čerstvé | |
| rajče | Rajče červené čerstvé | |
| salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| šunkový salám | Měkký salám | |
| vařené brambory | Brambor zimní | |
| tatarka | Tatarská omáčka | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská |