Nutriční hodnoty (Salát bohemia)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 686 kJ / 1 837 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 85,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,82 g |
| Tuky | 139,44 g |
| – nasycené | 27,69 g |
| – nenasycené | 105,97 g |
| –– mononenasycené | 75,93 g |
| –– polynenasycené | 30,04 g |
| ––– omega 3 | 8,34 g |
| Vláknina | 13,98 g |
| Cholesterol | 266 mg |
| Sodík | 4,14 g |
| Sůl | 10,00 g |
| Sacharidy | 50,38 g |
| – cukry | 35,52 g |
| ––– laktóza | 13,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g šunky | Šunka vepřová vařená | 200 g |
| 200 g 200 g eidamu nebo goudy | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| 100 g 100 g sterilovaných cibulek | Cibule sterilovaná | 100 g |
| 100 g 100 g oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 1 1 citron (šťáva) | Citrón čerstvý | 90 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| cukr | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská |