Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čabraka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie817 kJ /
195 kcal
Bílkoviny5,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,00 g
Tuky0,25 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,03 g
Vláknina5,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy40,50 g
– cukry2,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 uzené koleno Vepřové koleno bez kosti uzené
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
4 4 celé pepře Pepř černý
2 kuličky 2 kuličky jalovce Jalovec sušený
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
cibule Cibule čerstvá
5 5 brambor Brambor zimní 250 g
kořenová zelenina Mrkev čerstvá
kysané zelí Zelí bílé kvašené
fazole sterilované ve slaném nálevu Fazole bílé
hrst hrst sušených hub Houby sušené směs
kelímek kelímek zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
popřípadě jíška Jíška máslová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.