Nutriční hodnoty (Jáhlovec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 214 kJ / 4 114 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 178,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 111,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 67,00 g |
| Tuky | 93,30 g |
| – nasycené | 30,60 g |
| – nenasycené | 38,80 g |
| –– mononenasycené | 24,50 g |
| –– polynenasycené | 14,30 g |
| ––– omega 3 | 0,44 g |
| Vláknina | 227,50 g |
| Cholesterol | 1,42 g |
| Sodík | 1,32 g |
| Sůl | 3,10 g |
| Sacharidy | 526,50 g |
| – cukry | 111,00 g |
| ––– laktóza | 98,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g jáhel | Jáhly | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 l 2 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 2000 ml |
| 300 g 300 g sušených hub | Houby sušené směs | 300 g |
| trochu trochu moučkového cukru | Cukr bílý | |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| máslo | Máslo kravské | |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |