Nutriční hodnoty (Vepřová plec v římském hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 417 kJ / 1 056 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
| Tuky | 21,60 g |
| – nasycené | 5,15 g |
| – nenasycené | 10,50 g |
| –– mononenasycené | 9,15 g |
| –– polynenasycené | 1,35 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 13,20 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 286 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 97,20 g |
| – cukry | 6,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
| 12 12 menších brambor | Brambor zimní | 600 g |
| 1 1 plechovka žampionů (nebo čerstvé) | Žampion zavařený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| koření na gyros | Provensálské koření |