Nutriční hodnoty (Perníkovo pohankový cheesecake s ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 448 kJ / 1 780 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,15 g |
| Tuky | 115,18 g |
| – nasycené | 33,81 g |
| – nenasycené | 66,64 g |
| –– mononenasycené | 15,87 g |
| –– polynenasycené | 50,78 g |
| ––– omega 3 | 10,57 g |
| Vláknina | 25,61 g |
| Cholesterol | 369 mg |
| Sodík | 277 mg |
| Sůl | 0,64 g |
| Sacharidy | 110,43 g |
| – cukry | 14,13 g |
| ––– laktóza | 7,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g pohanky lámanky | Pohanka neloupaná | 100 g |
| 100 g 100 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce lněných semínek | Lněná semínka | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce koření do perníku | Perníkové koření | 15 g |
| 100 ml 100 ml kokosového mléka | Nápoj kokosový | 100 ml |
| 220 g 220 g sýra typu Ricotta | Ricotta | 220 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| citronová šťáva z 1/2 citrónu | Šťáva z citrónu | |
| cukr | Cukr bílý | |
| stévie | Stevie sušená | |
| med | Med nepasterovaný |