Nutriční hodnoty (Perníkovo pohankový cheesecake s ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 448 kJ / 1 780 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,15 g |
Tuky | 115,18 g |
– nasycené | 33,81 g |
– nenasycené | 66,64 g |
–– mononenasycené | 15,87 g |
–– polynenasycené | 50,78 g |
––– omega 3 | 10,57 g |
Vláknina | 25,61 g |
Cholesterol | 369 mg |
Sodík | 277 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 110,43 g |
– cukry | 14,13 g |
––– laktóza | 7,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g pohanky lámanky | Pohanka neloupaná | 100 g |
100 g 100 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce lněných semínek | Lněná semínka | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce koření do perníku | Perníkové koření | 15 g |
100 ml 100 ml kokosového mléka | Nápoj kokosový | 100 ml |
220 g 220 g sýra typu Ricotta | Ricotta | 220 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
citronová šťáva z 1/2 citrónu | Šťáva z citrónu | |
cukr | Cukr bílý | |
stévie | Stevie sušená | |
med | Med nepasterovaný |