Nutriční hodnoty (Vláčná tvarohová mramorová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 17 459 kJ / 4 173 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,62 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 37,65 g |
| Tuky | 210,70 g |
| – nasycené | 123,34 g |
| – nenasycené | 76,16 g |
| –– mononenasycené | 66,45 g |
| –– polynenasycené | 9,71 g |
| ––– omega 3 | 0,89 g |
| Vláknina | 15,60 g |
| Cholesterol | 1,40 g |
| Sodík | 282 mg |
| Sůl | 1,30 g |
| Sacharidy | 459,23 g |
| – cukry | 230,15 g |
| ––– laktóza | 10,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g polotučného tvarohu ve vaničce | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
| 200 g 200 g krupicového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 4 4 vejce L (bílky a žloutky zvlášť) | Vaječný žloutek | 92 g |
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
| 1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 2 lžíce 2 lžíce kakaa holandského typu | Kakao prášek | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
| máslo na vymazání formy | Máslo kravské | |
| hrubá mouka (na vysypání formy) | Mouka pšeničná hrubá |